Бабите на Путин към Мъск: Момче, ела да твориш в свободна Русия! (ВИДЕО)

Във видео пенсионерите изброяват и всички предимства на живота в страната

Куриози
21:25 - 27 Юни 2022
2309
Бабите на Путин към Мъск: Момче, ела да твориш в свободна Русия! (ВИДЕО)

Пенсионери от неформалното движение "Отрядите на Путин" отправиха призив към американския милиардер и основател на Tesla и SpaceX Илон Мъск да зареже империалистическа Америка и да дойде да живее и твори в свободна Русия.

Чрез клип, който разпространиха в ютуб, те предлагат на най-богатия човек на планетата да дойде в Русия и да изследва космоса с руските космонавти. Офертата им е, че Русия, за разлика от Америка, е истинска "страна на свободата и възможностите".

Членовете на "Отрядите на Путин" са чули, че Мъск в САЩ "не се справя добре", но в Русия местните специалисти щели да му помогнат да овладее космическото пространство.

"Тук ще се покажеш. Ще стигнеш Марс по начина, по който искаш!", казват възрастните.

Във видеото пенсионерите изброяват и всички предимства на живота в Русия.

"Ние имаме красива космическа индустрия, любов, уважение и напълно различен манталитет, няма нито ритане, нито преследване, както е там в Америка", обясняват бабите на Мъск.

"Русия те чака, Илон Мъск. И няма да съжаляваш", обещават те.

"Отрядите на Путин" е обществена организация от Краснодар. На официалната страница на общността във "ВКонтакте" се казва, че членовете ѝ са "винаги готови да защитават страната от враговете - САЩ и "петата колона".

Активистите станаха известни благодарение на редица акции, които се радваха на голям интерес. Например те изгориха чучело на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп и нахлуха в щаба на Алексей Навални.