БАХТАЛО, РОМАЛЕ*! Цигански барон докара бебе с хеликоптер в "Столипиново" (ВИДЕО)

Куриози
13:10 - 16 Септември 2020
3965
БАХТАЛО, РОМАЛЕ*! Цигански барон докара бебе с хеликоптер в "Столипиново" (ВИДЕО)

Навръх първия учебен ден пловдивчани станаха свидетели на истинска боливудска история. Хеликоптер и гиздава карета съпроводиха новородения Асан Паша. Хеликоптерът каца на стадион "Рома" - на метри от прословутия квартал "Столипиново".

Проверка е установила, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение.

Машината е излетяла от площадката на УМБАЛ "Св. Георги", а в нея са пътували родителите с новороденото. Малчуганът е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря, предава "Трафик Нюз". Според изданието ромският барон може да си позволи, вместо с автомобил, да превози бебето си с хеликоптер. А, след кацането към мястото на празненството по посрещането да го превози карета.

Според очевидци купонът в ромската махала за раждането на малкия Асан продължава и в момента, а роднините му се заричат да празнуват поне до неделя. Гостите са стотици, напук на всякакви предупреждения от здравните власти в началото на учебната година да се внимава със събирането на много хора на едно място.

* Честито, цигани!