Байдън: Махнете проявите ми след 20 ч., искам да спя

САЩ
13:33 - 05 Юли 2024
3103
Байдън: Махнете проявите ми след 20 ч., искам да спя

Президентът на САЩ Джо Байдън е споделил пред губернатори от Демократическата партия по време на среща в Белия дом в сряда, че е необходимо да се преустановят всякакви прояви с негово участие след 20 часа вечерта, тъй като имал нужда да си набави „повече сън“.

В сряда Байдън се е срещнал с повече от 20 губернатори от Демократическата партия, пред които изразил уверение, че ще успее да надвие Доналд Тръмп на изборите за президент през ноември и че е способен да изкара още един 4-годишен мандат.

По информация на CNN обаче не всички присъстващи на срещата гледали с оптимизъм на заявките на 81-годишния държавен глава.

Относно часа за лягане на Байдън, говорителят на предизборния му щаб Кевин Мунос посочи, че Джордж Буш-младши си е лягал в 21 ч., докато Барак Обама е вечерял около 18:30 ч.

Нормалните президенти намират баланса, същото прави и Джо Байдън. Това обаче не важи за Доналд Тръмп, който прекарва половината от своя ден в Truth Social, развивайки планове, които биха докарали рецесия, а другата половина от деня му минава в игра на голф, коментира Мунос.