Бакшиш се заби във "Волво"

При ПТП-то е пострадал по-възрастният водач

Новини
12:42 - 16 Ноември 2020
1340
Бакшиш се заби във "Волво"

На кръстовището на ул."6-ти септември" и ул."Чавдар войвода" в ж.к. „Плиска" в Монтана е станала катастрофа между два леки автомобила, съобщиха от областната дирекция на МВР. Единият от тях бил таксиметров лек автомобил "Шeвролет Авео" с монтанска регистрация, управляван от 63-годишен монтански жител.

Той се движел по ул."Чавдар войвода" в посока през кръстовището наляво по ул."Шести септември" и отнел предимство на движещия се по ул."Шести септември" с посока откъм бул."Парта" към ул. "Св. Патриарх Евтимий" лек автомобил „Волво S80" с монтанска регистрация, управляван от 32-годишен монтански жител.

 
При ПТП-то е пострадал по-възрастният водач, който е транспортиран до ЦСМП на МБАЛ в Монтана, където е установено, че е получил фрактури на фалангата на лявата длан и дясната раменна става. Водачите на двата автомобила са изпробвани на място за употреба на алкохол с алкотест, като пробите им са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група на районното управление на полицията в Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.