Балабанов се бъзика с Лена за Нотариуса

Политика
11:35 - 03 Юли 2024
2434
Балабанов се бъзика с Лена за Нотариуса

Депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов пусна поредната тъпа шегичка по адрес на Лена Бориславова от „Продължаваме промяната-Демократична България“. Това стана по време на дебатите в Народното събрание, където се гласува състав на комисия, свързана с дейността на Мартин Божанов – Нотариуса и Петьо Петров-Еврото.

„От името на ИТН предлагаме Павела Митова, Петя Димитрова и Ивайло Костадинов“, поде Балабанов и допълни:

„Тъй като комисията е важна. Лена е в нея. И тъй като тя обича да се обръща към сенчестите персонажи в нашата държава с „господин“ преди техните прякори…

Важно е в тази комисия ИТН да има членове и е важно да разберем фактите и обстоятелствата около Господин Нотариуса и Господин Еврото“.

Предложението за състава на комисията бе приет единодушно, а тя е за „проверка на факти и обстоятелства относно наличието на нерегламентирано влияние в правосъдната система и обвързаности на представители на съдебната власт, несъвместими със стандартите за независимост и професионална етика, дейността на групата около Мартин Божанов - Нотариуса и дейността на групата около бившия следовател Петьо Петров - Еврото“.