Българка откри мъртъв известен британски комик

47-годишната Нели се грижела за Фреди Стар в дома му

Новини
10:29 - 11 Май 2019
3247
Българка откри мъртъв известен британски комик

47-годишната българка Нели Георгиева е открила мъртъв в дома му прочутия британски комик Фреди Стар, пише "The Sиn". Жената го е намерила проснат на пода. Комикът е издъхнал след инфаркт, категорични са от полицията.

Нели се е грижела за Фреди. Тя  разказва, че отишла до магазина, а като се върнала го открила мъртъв.  

„Той имаше проблеми, но не знаех, че е зле. Гледаше телевизия и си играеше с котката, когато тръгнах. Каза ми, че се чувства добре“, споделя българката.

Сънародничката ни разказва, че когато се запознала със Стар, не била наясно кой е той и въобще не била наясно колко е популярен.

„Един ден отидохме да си вземем кафе, а хората постоянно го спираха и искаха да се снимат с него. Нямах представа защо го правят - мислех, че са му приятели", разказва българката пред изданието.

Нели обаче напоследък се притеснявала, че комикът не изглежда добре, а отгоре на всичкото пушел цигара от цигара. „Колкото пъти го  видехме, той винаги пушеше", разказва съсед на комика.

На 1 май комикът признава с пост за притесненията за здравето си. „Здравейте, приятели. Надявам се, че сте добре. Аз също съм, но в последно време съм доста изморен. Искам да благодаря от цялото си сърце на всички за милите съобщения и коментари. За мен те наистина значат много", написал Фреди в социалната мрежа.