Българката Никол напусна X Factor Италия

16-годишната Nika Paris изкара почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат

Новини
10:34 - 28 Ноември 2021
4224
Българката Никол напусна X Factor Италия

16-годишната Никол Паласчева –  Nika Paris напусна X Factor Италия след почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат. Българката, която е първата чужденка с такъв успех в италианското предаване, беше изпратена с обожание от публиката. Аплодисментите продължиха и в социалните мрежи на шоуто, където публикациите за нея събраха най-много коментари и харесвания.

В последния епизод на X Factor Nika Paris изпълни своята авторска песен “No limit”. След брилянтното й представяне българката продължи напред, но напусна предаването при второто й участие за вечерта, когато изпя Don’t start now на Dua Lipa.

Припомняме, че неведнъж Никол беше сравнявана със супер популярната Lipa, а съдията в шоуто Mika, дори й предрече кариера като на британската супер звезда.

„За мен всичко това беше изключително преживяване. Радвам се, че имах възможността да се запозная и с Ед Шийрън, който беше част от последния лайф. Радвам се, че след тази голяма реалити емоция за мен сега следва истинската реална работа“ – сподели Nika Paris след предаването.

Никол и музикалният й ментор Дарияна Куманова не скриха, че вече са получили поредица предложения от мениджъри, продуценти и артисти, които желаят да създадат съвместни проекти.

„Още е рано да се спрем на конкретна идея. Все пак сега е време да се зарадваме на успеха на Никол, да отдъхнем от голямото напрежение и да се подготвим за финала на предаването на 9-ти декември, за който Nika е официално поканена“ – допълни Дарияна.

16-годишната българка засега ще остане в Италия, за да може зрителите на най-популярното музикално предаване да я видят и в последния ден на шоуто.