Български дизайнер облича Лейди Гага в новия й клип

Известната изпълнителка е избрала Живомир Домусчиев

Мода
16:00 - 28 Май 2020
4449
Български дизайнер облича Лейди Гага в новия й клип

Лейди Гага се довери на български дизайнер за най-новия си проект. Известната изпълнителка е избрала Живомир Домусчиев, за да й изработи няколко тоалета от PVC, които да носи в клипа „Rain on Me“, който направи съвместно с Ариана Гранде. 

На част от кадрите ексцентричната певица е облечена с розово-лилаво боди, което прилепва плътно върху извивките ѝ. Върху него тя има нещо като ризница с вериги и черна кожа. По-късно тя сменя този тоалет с друг подобен, отново в същите цветове. Именно те са дело на нашенеца, който от години твори в Лондон.

От своя страна Ариана също сменя няколко нестандартни рокли, които по стил приличат много на този на нашенеца. Сред тях се открояват бюстиетата и поличките ѝ, направени от пластмаса и латекс. 

Домусчиев не за първи път се грижи за облеклото на известни певици. По-рано българинът се прочу с това, че изработи бяла рокля от пластмаса за Дженифър Лопес, струваща близо 7 000 лв. Нея тя носи във видеото към песента „Medicine“. 

Кристина Агилера, Ники Минаж, Биби Рекса и Гери-Никол, са други популярни певици, които през годините са се доверявали на дизайнера за тоалетите си. 

Живомир Домусчиев е завършил Лондонския колеж за мода, който му отваря вратите към зашеметяваща кариера.