Българският розов домат плени рок звездата Джо Лин Търнър (СНИМКИ)

Бившият вокалист на “Дийп Пърпъл” и “Рейнбоу” похапна "Биволско сърце" и ребърца във Варна

Изповеди
11:30 - 26 Август 2024
3540
Българският розов домат плени рок звездата Джо Лин Търнър (СНИМКИ)

Българският розов домат "Биволско сърце" плени рок звездата Джо Лин Търнър. Бившият вокалист на “Дийп Пърпъл” и “Рейнбоу” посети Варна и де поглези като похапна български домати и печени ребърца в местен ресторант.

“Българският домат “биволско сърце” не е просто домат… Това е изкуство! Истинско преживяване! Невероятно добър е! Трябва да се опита”, препоръча на своите последователи във Фейсбук световноизвестният певец, като качи снимка от варненски ресторант.

Рок музикантът се похвали, че е похапнал и ребърца на барбекю в любимия си ресторант в морската столица. 


Джо Лин Търнър, който е добре известен със своята страст към кулинарията и изисканите ястия, използва социалните мрежи, за да популяризира не само музикалните си начинания, но и впечатленията си от различни кухни по света. Неговата похвала за българските домати със сигурност ще привлече вниманието на много хора по света към вкусните български розови домати.

Рок изпълнителят беше във Варна преди десетина дни за фестивала Varna Rock Adventure. На финала на рок фестивала на 11 август запалените фенове куфяха с изпълненията на легендарния вокалист на "Дийп Пърпъл” и “Рейнбоу” и група "Кикимора" - Николо Коцев (китара и вокали), Николай Цветков (бас китара и вокали), Николай Тодоров (барабани), Николай Здравков (вокал) и Александър Антов (клавишни).

"Такава запомняща се нощ по много причини... Варна е един от най-разтърсващите градове в света! Беше невероятно да се срещна с фенове, които дойдоха от цяла България, за да видят шоуто снощи! Благодаря ви много за цялата енергия, любов и оценка! Вие наистина сте страхотни! Също така лично за мен беше важно, тъй като с маестро Николо Коцев най-накрая споделихме сцената след много години...
И какво "събиране" беше! Който не беше там много е пропуснал... ", написа след концерта си във Варна Джо Лин Търнър.