Българско интериорно студио с бронзова награда на престижни международни награди за дизайн

Мода
11:39 - 12 Февруари 2024 (обновена)
15601
Българско интериорно студио с бронзова награда на престижни международни награди за дизайн

Награденият реализиран проект, който впечатли журито на IDA /International Design Awards/, е еднофамилната къща SD Residence в град Варна–вълшебно пространство, вдъхновено от стремежа към силен индивидуализъм и живот извън рамката.

320 кв.м вдъхновение. Ексклузивни материали. Необичайно излъчване. Интериорът на тази къща за ценители заслужено е удостоена с бронзова награда за дизайн в престижните международни награди IDA.

Впечатляващият проект на еднофамилната къща, реализиран от студио за интериорен дизайн Studio ONE, ни пренася в друго измерение. Проектът ни въвлича в интересна история с усещане за вечност. Ексклузивните материали и форми галят сетивата и придават подчертан характер на интериора. 

Стремежът на студиото да съдаде по-различно пространство с изявен индивидуален почерк ги превежда по пътя към превръщането от архитектурен план във впечатляваща къща за ценители.

Игра на форми и нестандартни съчетания на материали съпътстват проектирането на имота, изхождайки от основната идея за интериор с необичайно излъчване.

В дизайна смелият, младежки дух среща леката доза сериозност. Индустриални елементи се преплитат с нотки на екзотика. И привидно некомбиниращи се текстури и материали се съчетават в красив естетически синхрон. 

Поглеждайки извън къщата, очите ни срещат безкрайна морска гледка. Обръщайки се назад, сме въвлечени в друга история с усещане за вечност, но разказана чрез интериорен дизайн