Бандит от "Килърите 2" е арестуван в Монтана

Мартин Антов и още 14 човека рекетирали бизнесмени

Новини
12:19 - 30 Май 2019
10040
Бандит от "Килърите 2" е арестуван в Монтана

15 души са арестувани до този момент при спецакцията, която се проведе тази сутрин в Монтана. Това каза пред журналисти зам.главният прокурор Иван Гешев. Сред задържаните е и Мартин Антов, който беше подсъдим по делото "Килърите 2".

По това разследване се е работило около година, става дума за опасна група, която рекетирала богати бизнесмени.

Претърсени са 25 адреса, като са намерени много наркотици, оръжия, пари и доказателства, свързани с престъпленията на групата. „Знае се, че зад групата стои жена и известна охранителна фирма, която се занимава с тормоз над земеделски производители", обясни той.

Сред задържаните в София е и Мартин Антов от Монтана, свързан с делото „Килърите 2". Към момента за Антов няма повдигнато обвинение, уточни Гешев.

Името на ММА боеца Мартин Антов е замесено и в групата на Антон Петров-Хамстера, набирала моделки за секс. Антов е бандит, който след като дълго време помагал на Хамстера и подчинения му Мистър България 2003 Мирослав Йончев, а междувременно се включил и в групата за мокри поръчки „Килърите 2“.
Кариерата на Антов започнала да се гради покрай бандата на Хамстера. Тарторът предпочитал да си наема за охранители яки момчета от Северозападна България. Покрай спорта Антов се запознал с доверените хора от обкръжението на Хамстера и му станал шофьор и бодигард. Преди 4 години колата на Мартин Антов беше взривена до столичния комплекс "Макси", като основната версия за инцидента бе, че това е последно предупреждение от негови конкуренти в ъндърграунда.

Очаквайте подробности.