Барабар софийските либерасти с мъжете - да бранят черните

Само Русия, Китай и Иран подкрепят подклажданите от Демократическата партия бунтове и грабежи

Коментар
00:10 - 09 Юни 2020
13887
Барабар софийските либерасти с мъжете - да бранят черните

Уверявам  ви, че ако дъщеря ми доведе за зет Килиан Мбапе, Джон Бойега, или да не се изхвърлям, някое обикновено, симпатично студентче от Судан или Габон, ще го поканя да пийнем по една ракия. Виж, ако ми домъкне нещо като Божинката или Благо Георгиев, ще я обеся на гащите й на най-близката 5G кула. Ние сме леко първобитно, умерено мачистко общество, но със сигурност не сме расисти. При все това и в София се намериха недоклатени и недояли грантова киноа либерасти, които да се изпльоскат на жълтите павета с шарените си знаменца и да надуят пискуните,  че „черните животи имат значение“. Айде, аман от тъпунгери!

Вижте само кой приглася на негърските бунтове, горящите коли и опосканите магазини в САЩ. Кой надига глас за лицемерието на американското общество. Китай, Русия, Иран – все стожери на човешките права и свободи. Ако не им вярвате, питайте доктор Ли Уънлян, Анна Политковска, Борис Немцов, или хилядите пребити с камъни персийки,  които са  си позволили да си покажат глезените на чужд мъж.

За да пригласяш на отровния хор на Хилъри, Байдън и подобните им корпоративни креатури, трябва или да си съветски трол, или да си откровен кретен. За нещастие,  по нашите ширини имаме изобилие и от двете, а катогледам Брутния вътрешен  продукт, май вторите са доста повече.

Специално за вас, кървящи сърца за рецидивиста с 8 присъди Джордж Флойд, обрал бременна жена с 45-калибров колт в ръка, искам да кажа – илитератска пасмина, преди да веете трансперанти, защо не си напишете домашното и не видите, че расовата карта е в основата на президентската кампания на Демократическата партия в САЩ вече година и половина? Етническите стереотипи, срещу които байдънци толкова горещо се борят, са най-лицемерно проповядвани от самите тях.

Щом расата няма значение, защо демократите се хвалеха наляво и надясно на старта на кампанията, че от 20 предварителни кандидати за Белия дом 8 са цветнокожи? Пет са жени, трима са военноинвалиди, двама са евреи и един е открит хомосексуалист? Ако е все едно към коя малцинствена група принадлежиш или не принадлежиш, кому е нужно това разделение? И защо в статистиката примерно не се казваше, че от 20-те кандидати 3-ма са милиардери, а други 13 - мултимилионери? Тези хора също са малцинство, нали? Освен в Куршвел и Абу Даби, де.

Когато аз, като журналист, напиша, че произволна бабичка в някоя видинска паланка е изнасилена от циганин,  директно заминавам пред Комисията за защита от дискриминация и ми плющят 3000 лева глоба, защото разпространявам етнически стереотипи и наблягам на произхода на извършителя на престъплението, който е без значение към случая. Ако обаче напиша, че турско девойче е спечелило конкурс за есе в памет на Васил Левски, получавам  хвалебствия и вдигнати палци, че разпространявам добра и положителна новина. Докато в двата случая всъщност съм  направил едно и също от професионална гледна точка.

Вижте, и аз не смятам, че е редно при арест със садистично удоволствие на седиш с коляно върху врата на задържания в продължение на 8 минути и 46 секунди. Това е свинщина. Още по-голяма свинщина обаче е като кон с капаци да подкрепяш кауза, която нямаш интелектуалния капацитет и политически кръгозор да разбереш. Така че моля, столичните аболиционисти да си приберат знаменцата, по възможност в задника. И да не се изказват по теми, които са отвъд компетенцията им. Защото безумието с този Джордж Флойд премина всякакви граници и Калотина е само една от тях.