Барак Обама е луд фен на порнозвезда

Ексклузивно
12:50 - 16 Март 2020
4261
Барак Обама е луд фен на порнозвезда

Барак Обама е луд фен на порнозвезда. Актрисата Сара Джей има 1,1 милиона последователи в туитър и един от тях е бившият американски президент.

Секс ветеранката, която също така притежава продуцентска къща, била наистина изненадана от своя известен последовател и споделила новината с всичките си фенове.

Техните реакции били на двата полюса. Един от нейните последователи коментира: „Защо бившият президент Обама следва порнозвезда? Това изобщо не е в негов стил”. А друг добавил: „Това, че Барак Обама е почитател на порнозвезда, е новината, от която се нуждае светът днес”.

Обама е последвал над 600 000 профила в туитър и те са от най-различни житейски аспекти. Обаче повечето фенове на Сара Джей смятат, че той е неин почитател, понеже харесва „актьорските” й умения.

Самата Сара Джей написа следния коментар в личния си профил: „Може би той ме харесва, защото аз съм продуцент, режисьор, сценарист и ръководя млади таланти в моята продуцентска къща Уайд Сайд”.

А един нейн последовател написа следния коментар: „ОхххБама, по-добре веднага да спре да следва Сара Джей, защото Мишел ще разбере и той много ще си изпати”.

Превод от в. „Сън”