Бареков бие аларма: Гетата ще запалят София, Пловдив, Сливен и Варна

Общество
19:48 - 04 Април 2020
18503
Бареков бие аларма: Гетата ще запалят София, Пловдив, Сливен и Варна

Големите гета в София, Пловдив, Сливен, Варна са в епидемичен взрив. Той ще се случи следващата седмица!

За което предупреждавах от самото начало. Там трябваше превенция, спирт и хинин. А не да се оставят десетки хиляди роми да се върнат заразени от Европа и да сеят по гетата един на друг. В момента гетата са затворени и заобградени от полиция, но вътре над 50% от жителите са вече заразени, болни и сеят един на друг. Оставени са без адекватни лекарства и лекарски надзор!

Самите роми страдат масово от тежки хронични заболявания -астми, диабет, ХОБС, тютюнопушене, цирози, наркомании, онкозаболявания, хепатити. До дни гетата ще избухнат и ще прегазят с трупове, коне, каруци, кашлящи бебета и полуумиращи с двойни пневмонии блокадите и ще задръстят всички болници в големите градове.

Трудно ще ги съберат в спортните зали като в морги за живи трупове. Ромите мощно гласуваха за ГЕРБ през годините и си знаят правата. И понеже гетата ще са първи, те ще се докопат до интубаторите в болниците, а когато дойде нашият ред след тях - за нас ще е Арена Армеец, нищо, че ще сме си плащали чинно здравните осигуровки - в болниците свободни коридори дори вече няма да има.

Крехкото и болно здравеопазване ще бъде сринато до основи още по Великден! Опитът на властта да превърне с военни мерки гетата в центъра на Големите градове в Концентрационни лагери за коронавируса няма да успее. Жалките им усилилия ще се увенчаят с болезнен и зловещ провал.

 Поради ред причини най-бедната икономически, най-болната физически и най-хилавата като здравеопазване държава в ЕС ще смрази кръвта на цяла Европа с предстоящия тук ужас. Адът предстои по Възкресение. Властта го осъзнава, нищо, че само се изпуска от време на време. Бог да пази България!

Николай Бареков, фейсбук