Бареков издирва Калин Калпачиев, дава 1000 евро

Новини
17:21 - 26 Септември 2019
5880
Бареков издирва Калин Калпачиев, дава 1000 евро

Николай Бареков изригна в социалните мрежи с оферта – журналистът и бивш евродепутат дава 1000 евро за достоверна информация къде е Калин Калпакчиев.

Намеренията му са да поиска интервю от съдията, пуснал предсрочно на свобода касапина от Австралия Джок Полфрийман.

Ето пълния пост на Николай Бареков:

Всяко зло за добро! Пускането на убиеца Джок Полфриймън на свобода от соросогнидния съдия Калпакчиев обърна целия български народ в справедлив гняв и бунт срещу октопода на мафията кръга Капитал, подсъдимите олигарси и техните маши в купения от тях български съд начело с Лозан Панов.

Всички, които адвокатстват на калпакчиев, участват в престъпната схема. Целта на капитал, Съюза на съдиите, БТВ, БХК, Христо Иванов, поръчковите сайтове медиапул и клозет е да защитят незащитимото. Да превърнат децата ни в безполови същества и да позволят на чужденци и престъпници да ги убиват безнаказно в центъра на столицата. Този път се оляха, объркаха се и народът ще ги помете.

Сган!!! Вън от България, безродници! Като баща, гражданин и журналист давам незабавно 1 000 евро награда за достоверна информация за местонахождението на скрилия се от обществото плъх “съдия” Калин Калпакчиев по прякор “ най-добрия приятел на убийцийте”. Искам да му взема интервю по темата на четири очи. Ще го попитам “Колко струва животът едно българско дете” и “Как смята да се гледа в огледалото до края на дните си!”.