Бареков: Стъки е милион и половина напред!

Политика
16:12 - 17 Юни 2021
12419
Бареков: Стъки е милион и половина напред!

Бившият евродепутат Николай Бареков оплю жестоко ММА биячът Станислав Недков - Стъки, който разсмя България с намеренията си да кандидатира за президент, въпреки че няма необходимата възраст (40 г.), както изисква закона.

По повод разкритията от вчера, че федерацията на Стъки е лапнала над 1 млн. лева финансиране по време на управлението на ГЕРБ от министър Красен Кралев, Бареков написа в официлната си страница във Фейсбук:

„Абе, човекът е за цирка - сеир прави. Милион и половина е напреде, откакто продаде ББЦ („България без цензура”, партията на Бареков, която изненадващо слезе от политическата сцена през 2014 г. - б.р.). Той си е кофа, поцинкована кофа”. Така и не стана ясно какво визира Бареков с твъдението "откакто продаде ББЦ". Припомняме, че партията бе част от 43-ото народно събрание и набързо бе овладяна от лобито на Христо Ковачки.

Вчера стана ясно, че за последните 5 години федерацията на Станислав Недков-Стъки е получила над 1 милион лева от държавата по различни програми - нещо, което Недков не отрече. Още пари ММА-боеца е прибрал и по програми за превенция на агресията, хазарта и пороците на учениците. Стъки репликира, че средствата са напълно законно усвоени и надлежно са вписани в отчетите, които федерацията изготвя.