Баровец зарадва 3-годишния хлапак, поискал ламборгини

САЩ
16:21 - 12 Май 2020
2605
Баровец зарадва 3-годишния хлапак, поискал ламборгини

Невръстното момче от щата Юта, което по-рано беше заловено от полицията в автомобила на родителите си, докато отивало да си купи ламборгини с три долара в джоба си, вече има собствени фенове. А един от тях дори реши да изпълни мечтата на момчето и да го повози в собственото си Ламборгини, пишат от американската редакция на вестник Huffington Post.

По-рано момчето открадна ключовете за семейния автомобил, след което се отправи с него към Калифорния, за да си купи италианската спортна кола. Историята му бързо стана популярна в интернет и местния бизнесмен Джереми Невес решил да се свърже със семейството на момчето и да предложи да изпълни мечтата му, като го повози в своето ламборгини, цитира „Фокус”.

"Вдъхновен съм от принципът за успех, който това момче демонстрира - то знае какво иска и се опитва да го постигне", коментира Невес пред местните медии. Той подчертава все пак, че не одобрява действията на момчето.

"Не окуражавам децата да вземат колите на родителите си или изобщо да извършват нелегални дейности, не се застъпвам изобщо за това", допълва той.

По-късно стана ясно, че семейството на момчето се е съгласило на предложението на Невес и в социалната мрежа се появиха и кадри от реакцията на момчето на спортния автомобил на бизнесмена.