Барса призна: В контакт сме с Меси

Спорт
15:15 - 31 Март 2023
1762
Барса призна: В контакт сме с Меси

Барселона призна, че води разговори с Лионел Меси чрез спортния вицепрезидент Рафаел Юсте, който признава за намерението на каталунския гранд да върне аржентинската суперзвезда на „Камп Ноу“.

„Разбира се, че поддържаме контакт с Меси“, заяви Юсте. Барселона не крие, че завръщането на аржентинеца е приоритет. Отборът е провел разговори с аржентинската суперзвезда посредством своя спортен вицепрезидент, който на въпрос дали е разговарял с Меси, заяви: „Трябва да ви отговоря с да на всичко. Лео и семейството му знаят привързаността, която имаме към него“.

„Участвах в преговорите, които не се осъществиха преди две години. Имам този „трън“ от тогава. Когато говорим за Ла Масия, говорим за Лео Меси. Бих се радвал, ако той се върне и мисля, че феновете са на същото мнение, защото красивите истории в живота трябва да имат щастлив край. Ние сме влюбени в Меси и мисля, че и той е влюбен в Барселона“, коментира Юсте.

„Трябва да представим плана за разходите и доходите на Хавиер Тенас след два месеца. И ако са дадени всички условия, ще имаме възможност за Меси. Президентът има добри отношения с бащата на Лео. Разбира се, няма план за атака, защото не искам ПСЖ да го приеме по този начин. Ако това нещо стане, стане, защото съдбата те кара да се върнеш там, където трябва да бъдеш“, завърши Юсте.