Башар Рахал опериран по спешност

Нещо за четене
16:02 - 22 Май 2020, Обновена на: 15:52 - 22 Май 2020
4057
Башар Рахал опериран по спешност

Башар Рахал сам призна, че е имал сериозни здравословни проблеми. Актьорът разказа във Фейсбук, че е имал спукан бъбрек около Великден. Рахал похвали лекарите ни и благодари на специалистите, които са реагирали изключително бързо и са го спасили.

„Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек, камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. 1. Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. 2-ро. Имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа. Оказах се на Великден вечерта в Габровската болница „Тота Венкова“ със зловещи болки. Не мога да не споделя, че в рамките на един час се събраха цял екип и ме подготвиха за интервенция. Искам да споделя имената на всички замесени: 

Д-р Боян Киров, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна криза. Д-р Светлана Петкова, която се появи усмихната в 22 часа, два часа преди Великден и седна зад скенера. Моят нов приятел - д-р Георги Атанасов, който заедно с целия си екип и усмивка на уста, скромност и професионалъзъм направи всичко така добре, че сега отново съм здрав и усмихнат. Цял месец му досаждах от вкъщи с въпроси и той нито един път не се направи на зает. Разбира се, не мога да пропусна очарователния 83-годишен супер отдаден д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипът от сестри Нина, Мария и всички, които показаха почти майчина любов към мен", пише още актьорът.

Башар Рахал е категоричен, че всички тези медици, които е наблюдавал непрекъснато много внимателно, са се отнасяли с всички пациенти по същия начин.

"Понеже знам какво ще кажат хейтърите...Не беше специално отношение, защото съм публична личност. Искам да благодаря и на доцент Емил Доросиев от "Пирогов", както и на д-р Лазаров от Медицинска академия , които помагаха през целия тоз процес", заключва актьорът.

Той вече е изписан и си е вкъщи.