Башар Рахал става майстор в сериала "Много мой човек"

Комедийната поредица тръгва напролет по Нова телевизия

Култура
08:25 - 23 Януари 2023
4520
Башар Рахал става майстор в сериала "Много мой човек"

Семейните и професионалните неволи на трима софийски майстори, поднесени по много забавен начин, ще гарантират доброто настроение на зрителите тази пролет в премиерния сериал на Нова телевизия – “Много мой човек“. Заредени със смях и приключения, сюжетите на комедийната поредица предизвикват главните герои да се превърнат от изпечени хитреци в добри съпрузи, бащи и синове, съобщават от медията.

„Много мой човек“ е комедиен сериал за цялото семейство, който проследява живота на трима майстори. Мирослав, в чиято роля влиза обичаният български актьор с афинитет към комедията Башар Рахал, е консервативен и щастливо женен мъж. Виктор (Юлиян Малинов) е отчаян, защото се развежда, а Петър (Калоян Катинчаров) е силно желан ерген. Покрай никога несвършващите ремонти, с които са заети, момчетата от симпатичната бригада осъзнават, че най-спешна е нуждата да ремонтират отношенията в собствените си семейства.

Свежият хумор в „Много мой човек“ е посветен на актуални теми от живота в България днес. Той е провокиран и от начина, по който се справяме със стресиращото ежедневие, свързвайки в себе си парченца от миналото, убеждения от настоящето и мечти за бъдещето.

В комичното едновременно се преплита и по-дълбока човешка нотка, която прави сцените не само забавни, но понякога вълнуващо откровени и мъдри. Поредицата разказва история за семейството и любовта на всяка възраст, а образите са близки до реалния живот и няма да оставят публиката безучастна.

В ролите на тримата майстори зрителите ще видят актьорите Башар Рахал, Юлиян Малинов и Калоян Катинчаров. Към тях ще се присъединят и Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова, Ели Колева, Иван Петрушинов, Сотир Мелев, Виктор Чепилев, Анастасия Левордашка, Антон Колев, Яна Божанин, Патрисия Господинова и много други.

Продуцент на „Много мой човек“ е Краси Ванков („Hidalgo Productions“), а режисьор е Боя Харизанова. Сценарият е дело на Иван Ангелов, работил по всички сезони на комедийния сериал „All Inclusive”, поредицата „Етажна собственост“, както и хитови предавания, сред които “Като две капки вода“ и „С Рачков всичко е възможно“. По създаването на сценария на „Много мой човек“ работи и Здрава Каменова. Оператор на сериала е Борис Луканов, а композитор на музиката –  Марио Балтаджиев.

Тримата майстори ще се изправят пред редица предизвикателства в опит да ремонтират не само обектите, но и собствения си живот.