Башар Рахал във война с бившата си

Актуални новини
10:48 - 14 Април 2021
4555
Башар Рахал във война с бившата си

Да се изправи лице в лице с бившата си съпруга – това очаква Башар Рахал в сценария на продължението на „Завръщане“. Екипът на най-гледания през 2019 г. български филм се събра за втората лента, а от кадрите стана ясно, че героят на 46-годишната звезда – Бранимир, ще се срещне отново с майката на детето си.

В „Завръщане“ стана ясно, че двамата са се разделили заради персонажа на Ники Илиев, който ще е режисьор и на продължението. В ролята на жената, изневерила на Бранимир със собствения му братовчед, отново ще влезе актрисата Йоанна Темелкова, която зрителите познават добре от криминалните сериали „Под прикритие“ и „Братя“.

Рахал, Илиев, Диляна Попова, Александър Кадиев, Райна Караянева, Евелин Костова, Искра Донова и Орлин Павлов, който е на терен с дъщеричката си Елизабет – това са само част от артистите, които ще се завърнат в „Завръщане“. Камерата за продължението отново ще се върти в Пловдив и по родното Черноморие, разкри пред „Монитор“ неотдавна режисьорът. Към актьорския колектив пък вероятно ще се присъедини и Китодар Тодоров.

Междувременно в края на лятото се очаква първата лента от поредицата да излезе в платформата на стрийминг гиганта Netflix. Илиев, Рахал и Богомил Грозев, които бяха и продуценти на заглавието, бяха пред сключване на сделката преди броени седмици. Според нея „Завръщане“ ще бъде достъпен в цяла Европа.