Бащата-изрод призна пред съда: Спя с дъщеря си , за да я подготвя за живота!

Актуални новини
18:40 - 15 Юли 2019
10953
Бащата-изрод призна пред съда: Спя с дъщеря си, за да я подготвя за живота!

"Да, имам по-специални отношения с дъщеря си. Не е точно секс... Петинг, галене... Събличаме се голи. Защо да не е редно? Така я подготвям за живота, тя е момиче, трябва да знае какво се прави..."
С тези самопризнания втрещи днес Окръжния съд в Стара Загора 40-годишния музикант Стоян Владев, който бе арестуван миналата седмица с обвинение, че е блудствал с 13-годишната си родна дъщеря.

Състав на съда в Стара Загора уважи искането на прокуратурата и наложи най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража на 40-годишния изрод от Казанлък, обвинен, че е се е съвкуплявал с биологичната си дъщеря през последните 3 години. Сега момичето е на 13 години. Мярката може да се обжалва пред Апелативния съд в Пловдив. Най-вероятно и следващата инстанция ще остави перверзника на топло.

Заседанието протече при закрити врати заради изнасянето на интимни подробности от живота на детето. На него обвиняемият бил представляван от служебен адвокат. Той поискал домашен арест с аргумента, че вече бил проумял нередността на извършеното от него, но трябвало да се грижи за стария си баща. Преди това обяснил пред съдия Тоньо Тонев, че така постъпвал с дъщеря си, за да я подготви за живота, но отрекъл да е постигал интимностите насила, както е според новото обвинение на прокуратурата към него.

Думите му звучали подредено, но съдът назначи психиатрична експертиза на обвиняемия, която в хода на досъдебното производство трябва да установи дали той е вменяем и може да отговаря да постъпките си през закона. В същото време с детето ще работят психолози. Момичето е в силен стрес, то осъзнава какво му се е случило. Години наред търпяло покорно издевателствата, но вече поотраснало, признало на майка си какви ги върши татко й с нея.

В съда станало ясно още, че преди да се разделят, биологичните родители на насилваното момиче, които са музиканти, живяли няколко години заедно с детото в Англия. Там Стоян пускал на дъщеря си редовно порно филми. Въпреки че тогава момиченцето било едва на 7-8-годишна възраст, таткото не намирал това за нередно.

Таткото започнал да посяга на дъщеря си след завръщането им от Острова, когато с майката се разделили. Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни дъщеря му да живее при него. Даже малко преди да бъде арестуван миналия четвъртък, той бил с дъщеря си на море. Двамата спали на квартира в едно легло. Това се сторило необичайно на хазяйката и тя е информирала МВР.

Бащата е задържан по сигнал на майката на детото, с която той живеел на семейни начала без брак, преди да се разделят. Тя научила какво се случва с дъщеря й едва преди две седмици. Момичето неочаквано пропушило и първо споделило проблема с класната си ръководителка, която шокирана разказала на майката.