Бащата на ЛиЛана прати дебелите в Аушвиц

Любопитно
12:30 - 13 Януари 2021
7799
Бащата на ЛиЛана прати дебелите в Аушвиц

Таткото на скандалната подсъдима любовница на Васил Божков - ЛиЛана, видният телевизионен доктор доц. Христо Деянов, измисли гениална схема как да преборим коронавируса с отслабване. Тъй като тежките случай сред затлъстелите граждани избилстват, пеещият доктор препоръча да взимаме пример от "гостите" на Аушвиц, за да сме в добро телесно здраве.

„В мрачните години на холокоста хората масово са измирали от глад, дали хроничното гладуване и слабостта на тези хора нямаше да има превантивен ефект, ако имаше короновирус?“ - този гениален въпрос вметна таткото на ЛиЛана на госта си проф. Чорбанов в предаването си "Здравитал" по телевизия "Евроком".

Деянов и Чорбанов обсъждат коронавируса

Деянов, който е кардиолог-диетолог, е обсебен от здравословното хранене и винаги го е прокламирал в предаванията си. Доскоро той всяка делнична вечер се изявяваше в ефира на СКАТ с любимото на пенсионерите "Здравословно", но сред проблемите на щерка си със закона скъса отношения с канала на Валери Симеонов.

На съдебните заседания за определяне на гаранцията на Лили Деянова през лятото, татко й настояваше да бъде пусната под домашен арест, защото зад решетките не може да й бъде осигурена необходимата диета. И размахваше постоянно рентгеновите снимки с потрошения гръбнак на щерка си при инцидент преди десетилетие.

"Имайте предвид, че числата, които се обявяват като положителни, нямат нищо общо с действителността. Има много хора, които вече са заразени и прекарали инфекцията. Според мен поне 1 000 000  българи вече са се срещали с коронавируса, а познавам стотици, които не си правят тестове", каза още Деянов в предаването.