Бащата на убиеца Джефри Дамър обмисля да съди „Нетфликс”

Килърът стана толкова популярен в светлината на новите сериали, че хората се обличат като него за Хелоуин

Любопитно
23:19 - 21 Октомври 2022
14073
Бащата на убиеца Джефри Дамър обмисля да съди „Нетфликс”

Възрастният баща на серийния убиец Джефри Дамър обмисля да съди „Нетфликс” за два от хитовите сериали за неговия известен син, според доклад.

Съобщава се, че 86-годишният Лайънъл Дамър е разстроен, че никога не са се свързвали с него, относно популярния сериал на „Нетфликс” „Чудовище: Историята на Джефри Дамър“, който тръгна в платформата през септември.

Бащата на канибала от Милуоки също така е ядосан, че от „Нетфликс” никога не са поискали разрешение да използват аудио записите от юридическия екип на сина му, използвани в другия документален сериал на стрийминг гиганта, „Разговори с убиец: Записите на Джефри Дамър“, който беше пуснат по-рано този месец.

И двата сериала предизвикаха подновен интерес към Джефри Дамър, който уби 17 момчета и мъже между 1978 и 1991 г. Убиецът стана толкова популярен в светлината на новите сериали, че хората се обличат като него за Хелоуин.

Лайънъл Дамър живее тихо в провинциален Охайо. Той отказва да говори след пускането на сериала на „Нефликс”, но според съобщенията е „нервна развалина“, тъй като феновете на сина му постоянно са започнали да се появяват в имота му, се казва в доклада.

Превод от в. „Ню Йорк поуст”