Бащата на убитата Андреа от Галиче : Да спрем изрода!

Ще бъдете ли спокойни, ако това дяволско изчадие живее сред вас?, пита почерненият Асен Симеонов

Общество
15:51 - 30 Октомври 2020
2019
Бащата на убитата Андреа от Галиче: Да спрем изрода!

Броени дни преди официалното започване на делото за убийството на Андреа от Галиче баща ѝ Асен Симеонов публикува трогателна изповед в социалните мрежи. Ето какво написа почерненият родител:

„Тъжно е, но 2 ноември става един от най-важните дни в живота ми. На тоя ден ще чакам моята душа и душата на Анди да намерят покой! Това може да стане, ако имам и ваша подкрепа, подкрепата на хора, които искат да живеят без страх и насилие. Моля ви не ме оставяйте сам в ден, в които трябва да бъдем заедно. Анди не е само моето дете, тя е и вашето дете, детето на България, България, която има закон като този, давайки право на убиеца й отнемайки правото на всички вас!
Искам всеки един от вас да си даде равносметка и да не забравя, че злото няма принадлежност и то може да почука на вратата на всеки един от нас. Нека всички ние заедно спрем това, изродът в човешки образ да получи шанс, защото ако му се даде шанс това ще е шанс да убива, краде и изнасилва.
Искам, да се обърна към всеки един от вас и да попитам ще бъдете ли спокойни, ако това дяволско изчадие живее сред вас, ако такива като него се разхождат между нас?
Чакам Ви на 2 ноември в 9:30 пред съдебната палата Враца!".