Бащичко: Синът на Валери Божинов се сгоди на 17 г. (снимки)

Наследникът на футболиста предложи брак на приятелката си Ивет

Нещо за четене
15:23 - 10 Януари 2024
15195
Бащичко: Синът на Валери Божинов се сгоди на 17 г. (снимки)

17-годишният син на Валери Божинов от кратката му връзка с чалга певицата Алисия, върви упорито по стъпките на знаменития си татко и вече е сгоден, въпреки че дори не е завършил гимназия. В края на миналата година Валерко, който все още не е навършил пълнолетие, е предложил брак на приятелката си Ивет Кочова. Двамата имат връзка от около година и половина.

Малкият Валерко пада на колене и пита Ивет дали ще се омъжи за него

Годежният простен на красавицата

Кадри от предложението е публикувала годеницата на Валери в личния си профил в Инстаграм. На тях се вижда как синът на Алисия коленичи пред Ивет, а тя блести от щастие. На друга снимка красавицата е показала и диамантеното бижу, което краси безимения й пръст.

Ранният годеж не изненадва особено близките на Валери-младши, който изцяло се е метнал на баща си. Нека не забравяме, че самият футболист едва на 20 години вече беше млад татко, а на 25 години сключи брак с Николета Лозанова, която вече беше бременна с дъщеря му.

В момента Ивет и Валерко са на екзотична почивка на Малдивите, заедно с майката на младоженеца Алисия. Според източник на Lupa.bg, двамата са се сгодили около Нова година и са отлетели за островите, за  да отпразнуват годежа. Фолк певицата изцяло подкрепяла сина си, макар да смятала, че предложението е твърде прибързано. Тя поема и масрафа по пътушествието.

17-годишният Валерко върви уверено по стъпките на татко си

И бъдешата булка си я бива