Башур плаща, за да лансират Емилия

През ключалката
11:21 - 10 Февруари 2020
28005
Башур плаща, за да лансират Емилия

Жорж Башур плаща за да лансират жена му Емилия по медиите, в това се съмняват зрителите на "На кафе", където цялата изминала седмица се подвизаваше фолкаджийката, а в края на седмицата гостува и на Слави Трифонов. Участието й в предаването за цели 5 последователни дни е прецедент и не остана незабелязано от тв аудиторията, видя Lupa.bg.

Цяла седмица блондинката сменяше скъпи тоалети и се кипреше на малкия екран. Според слуховете, богаташът е платил за да се показва всяка сутрин по Нова тв. В последни време Емилия се появява по всички телевизии и във всички предавания, а заслугата за това е на мъжа й, който иска любимата му да измести Галена и Преслава от челните места. 

"Жорж много я обича. Дава й всичко, налива много пари в кариерата й. Откакто е с него смени изцяло гардероба си и се облича само в Louis Vuitton, Versace и Dolce&Gabbana. Преди тези дрехи ги гледаше само на снимка, защото Коко Динев не бе толкова щедър", коментират колежки на фолк дивата.


Емилия прави все повече дуети с чужденци, които са финансирани отново от Башур. Ако преди снимаше клиповете си само в България, вече ходи в Доминикана и Румъния за да заснеме лентите към песните си.