Баскетболист преследва Даяна Ханджиева във „Фермата“

Нещо за четене
22:30 - 02 Декември 2020
19406
Баскетболист преследва Даяна Ханджиева във „Фермата“

Гаджето на актрисата Даяна Ханджиева - баскетболистът Кристиян Ставрев, не я оставя на мира. Спортистът изпрати на звездата от „Скъпи наследници“ писмо във „Фермата“, където тя избяга от него. Красавицата обаче отказа да прочете посланието му и го хвърли в горящата камина.

„Кристиян е момчето, заради което влязох в шоуто. Дойдох в стопанството, за да се скрия от него и да остана сама“, заяви Ханджиева, която върти на малкия си пръст двама участници в риалитито - фокусника Данчо и пилота Петър. Откакто е във фермата тя неведнъж е споделяла, че баскетболистът, с когото ту се е събирала, ту се разделяла извън шоуто, я карал да се чувства несигурна и й изневерявал.

Вместо писмото на Кристиян, Даяна предпочете да прочете послание от майка си и баща си. Отваряйки плика, Ханджиева въздъхна от облекчение - върху листа откри окуражителни думи от родителите си, които напълниха очите й със сълзи. „Баща ми рядко ми казва „Браво!“, винаги иска още и още, а на мен ми идва до гуша все да бутам напред. Радвам се, че сега се гордее с мен, друго не ми трябва“, заяви тя.