Бате Гошо дърпа ушите на двама от Левски

„Рейш му отиваше заплатата, Живко Миланов не бива да говори така”, сопна се треньорът Дерменджиев

У нас
16:17 - 14 Март 2019
1643
Бате Гошо дърпа ушите на двама от Левски

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев имал сериозни разправии с двама от футболистите си след загубата 0:2 от Лудогорец. В края на двубоя при смяната си португалецът Нуно Рейш напусна бесен терена и изрита колчето на корнера. След мача пък влезлият като Живко Миланов обяви, че сините са изиграли позорно слаб мач и са станали за резил пред 17-те хиляди фенове на „Герена”.

„Разговарях с Нуно Рейш за смяната. Ако тази реакция беше заради нея, щеше да му замине заплатата. Той каза, че е реагирал така, защото не е доволен от своето представяне. Говорих и с Живко, защото не трябва да говори така. Не може играч като него да иска да изглежда по някакъв начин в нечий очи.

И аз исках нещата да се случат по друг начин, но има реалности, с които трябва да се съобразяваме. Има неща напред във времето, които не може да прескочим: „Хоп, всичко е готово”, обясни Дерменджиев за напрежението в съблекалнята на Левски след загубата в дербито.

В следващия кръг на Първа лига за Левски предстои наглед елементарен мач – гостуване на най-слабия отбор в първенството Верея, който от началото на пролетта няма вкаран гол. Дерменджиев обаче има проблем, тъй като един от основните халфове на сините Кали Тиам е наказан за натрупани жълти картони.

„Верея е непредсказуем отбор, с нови футболисти, които непрекъснато идват. Готови сме за този мач. Имам готов човек за заместник на Тиам, имаме план как да компенсираме отсъствието му”, сподели Дерменджиев за предстоящия мач в „Кольо Ганчево”.

Снимка: Lap.bg