Баткото на Веско Маринов - по-голям баровец от него

Марин върти строителен бизнес във Велико Търново

Шоу
13:16 - 19 Април 2024
96162
Баткото на Веско Маринов - по-голям баровец от него

Баткото на народния любимец Веселин Маринов - Марин, живее далеч от светлината на прожекторите, но всъщност е по-успешен и заможен от големия певец. Марин живее от дълги години във Велико Търново, където развива мощен строителен бизнес. В момента баткото се е заел с изграждането на изключително модерен жилищен комплекс в старопрестролната столица, който щял даму докара милиони.

Доскоро всички търновци свързвали Марин само с вкусните банички, които приготвял в култовата си баничарница в историческия град, но явно вече е решил да смени попрището и да се занимава с по-крупни начала. Той издигал 5-етажна сграда в района на местната пивоварна, а бизнеса със закуските оставил на семейството си. Малцина знаят, че дъщеря му пък е собственик на една от най-луксозните и посещавани от родния хайлайф сладкарници в София.

Веско и Марин като деца 

Веско Маринов никак не обича да говори за батко си, с когото явно не са съвсем близки. Не е ясно какво е застанало между двамата братя, но отношенията им били хладни от години и това тормозело родителите им. Баща им Стефан почина през 2018 г. след дълго боледуване. След кончината им трубадурът от Полски Тръмбеш взе тежкото решение да настани овдовялата им майка в частен хоспис в Костенец, близо до София. Йорданка е на 91 и все още имала бистър ум, но почти не чува и ходи трудно, пише "Ретро".

След финала на „Като две капки вода“, където той е жури, Маринов отново ще поеме на лятно национално турне. Той споделя, че през годините е получавал оферти за участие в почти всички формати, с изключение на „Гласът на България“, но е убеден, че мястото му е в „Капките“ и няма никакво намерение да сменя шоуто. Относно последствията от пандемията, по време на която почти фалира, докато бизнесът на брат му цъфтеше, казва, че вече всичко е зад гърба му и наваксва загубите. Работата се завъртяла, концертите тръгнали, а най-важното е, че хората отново влезли в залите.