„България Еър“ организира Ден на отворените врати

Корпоративни вести
17:25 - 01 Февруари 2024
1694
„България Еър“ организира Ден на отворените врати

Ден на отворените врати за кабинен екипаж и пилоти организира „България Еър“ на 22 февруари т.г. от 10:00 часа, съобщиха от пресцентъра на националния авиопревозвач. Компанията предоставя възможност за всички желаещи млади хора да се запознаят със света на въздушните пътувания и да научат повече за възможностите за кариера като пилоти или членове на кабинния състав.

В началото на годината авиокомпанията обяви свободни позиции в своя екип от професионалисти, след модернизиране на флота с нови самолети и обновената полетна програма през 2024 г.

Кандидатите може да посетят сградата на авиокомпанията на адрес бул. „Брюксел“ №1, гр. София. Посетителите в Деня на отворени врати ще могат да видят част от работната атмосфера на „България Еър“, за да се запознаят с предизвикателствата и свободните позиции, които компанията предлага в света на авиацията.

Те ще се запознаят с естеството на работата в гражданските полети, ще видят презентация за кариерните възможности като пилот и член на кабинния състав на националния превозвач, както и ще имат възможност за индивидуални разговори с опитен пилот - командир на полет, старша стюардеса - ръководител на кабинен екипаж и с представители от мениджмънта на националния превозвач.

Да бъдеш част от кабинния екипаж е не просто професия, а истинско призвание. Стюардите и стюардесите отговарят за безопасността на пътниците по време на полет, като при необходимост, оказват първа медицинска помощ.

Членовете на кабинния състав играят ключова роля по време на полета, като са еталон за отлично обслужване и комуникация с пътниците. Работното място предоставя много предимства, разнообразни възможности за пътешествия, а гледката от самолетната кабина е наистина несравнима, посочват от компанията.

Авиопревозвачът обяви свободни места за пилоти с натрупан опит за управление на самолети от типа Airbus A320 във въздушния флот. Всички кандидати, които искат да станат командири на полети и да работят в небето, или да бъдат новото попълнение в кабинния екипаж на „България Еър" с офис на 10 000 метра височина, може да се запознаят с условията и свободните места в раздел „Кариери“ на официалния си сайт.