„България Еър“ пуска допълнителни полети до Амстердам и Мадрид

Новини
16:54 - 28 Юни 2022
1164
„България Еър“ пуска допълнителни полети до Амстердам и Мадрид

„България Еър“ планира допълнителни полети до Амстердам и Мадрид през август и септември, съобщиха от авиокомпанията. 

Като вълнуваща европейска столица, Мадрид приветства все повече и повече посетители. За да улесни осъществяването на мечтаното пътуване до пъстрия и топъл град, „България Еър“ предлага допълнителни полети на 1-ви, 8-ми и 15-ти август.

Във връзка с големия брой студенти и туристи, които очакват да посетят красивия и цветен Амстердам, към ежедневните си полети до нидерландската столица авиооператорът добавя и втори полет на 29-ти август, 1-ви, 3-ти и 4-ти септември.

Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.