„Двама съвсем голи мъже” гостуват в Търговище

Комедията с Михаил Билалов и Йовко Кънев не е подходяща за лица под 16 години

Култура
11:59 - 02 Октомври 2019
2689
„Двама съвсем голи мъже” гостуват в Търговище

Русенският театър „Сава Огнянов” ще гостува в Търговище с комедията „Двама съвсем голи мъже”. Представлението ще е на 7 октомври, съобщиха домакините от културната институция.

Ален Крамер - сериозен адвокат и верен съпруг, се събужда гол в леглото си с един от колегите от офиса. Неразбирането е тотално и никой от двамата не може да обясни как могат да бъдат в тази ситуация. Когато съпругата на адвоката открива двамата голи мъже в хола си, Крамер измисля какво ли не, за да спаси брака си. Той е готов да направи всичко, за да възстанови истината, която му убягва - повдигат завесата за почитателите на Мелпомена от драматичния театър.

Автор на комедията е Себастиан Тиери, режисьор - Николай Урумов, сценографията и костюмите са дело на Виолета Радкова, а преводът на Михаил Билалов. В главните роли ще се превъплътят актьорите Михаил Билалов, Йовко Кънев, Петя Венелинова и Кристиана Ценкова.

Спектакълът не е подходящ за лица под 16 години. Билети се продават на касите на театъра, допълват от културната институция.