„Емили в Париж“ взема важно решение

В поредицата има своеобразен сюжетен взрив, така че последният епизод отново завършва с клифхенгър, в който пет различни събития се случат едновременно

Новини
13:09 - 29 Декември 2022
2904
„Емили в Париж“ взема важно решение

Лили Колинс, която играе в мелодрамата „Емили в Париж“, намекна, че предстоящият трети сезон на сериала може да завърши с интригуващ клифхенгър (следва продължение). В ново интервю за Entertainment Weekly тя сподели:

„В първата част на трети сезон Емили взема важно решение и следва своя път. Но след това, в шестия епизод, виждате как нещата постепенно се променят. В поредицата има своеобразен сюжетен взрив, така че последният епизод отново завършва с клифхенгър, в който пет различни събития се случат едновременно. Тази малка сцена, дълга само няколко минути, ще ви накара да искате да продължи. Определено ще ви накара да се чудите какво следва."

В последните епизоди от втория сезон Емили попада в любовен триъгълник, състоящ се от любимия на най-добрата й приятелка Габриел (Лукас Браво) и британския джентълмен Алфи (Люсиен Лависконт). Съдейки по трейлъра, тя все пак е направила избор в полза на Алфи, но в същото време все още има нежни чувства към Габриел. Освен това в новия сезон героинята ще бъде принудена да вземе трудно кариерно решение: да се върне на работа в рекламна агенция в Чикаго или да приеме предложение от бившия шеф на Savoir Силвия (филипинката Лирой-Боле).