„Епъл“ вдига продажбите с жълт айфон

Новини
13:33 - 06 Март 2023
2381
„Епъл“ вдига продажбите с жълт айфон

Apple се подготвя за премиерата на нов iPhone през тази седмица или поне така сочат данни от запознати с плановете на компанията от Купертино.

За съжаление на феновете, не става въпрос за ново поколение на смартфона, а само добавянето на нов цвят, който да освежи гамата на iPhone 14 и да върне част от вниманието, което Samsung си спечели с премиерата на Galaxy S22 серията.

Това не е нов ход от Apple, които през последните години направиха това с iPhone 13, който получи наситения зелен цвят, както и iPhone 12 със своя лилав оттенък. Очаква се тази година също да видим смело решение с жълт цвят, който да допълни настоящите стандартни разцветки за iPhone 14.

Очаква се жълтият нюанс да бъде запазен само за стандартните iPhone 14 и 14 Plus и да не се предлага за върховите Pro и Pro Max модели. Подобен ход няма да е изненадващ, тъй като iPhone 14 Pro и 14 Pro Max не се нуждаят от засилване на продажбите, но не същото можем да кажем за 14 и по-специално 14 Plus, който представя изключително лоши резултати.