„Епъл” представи нови модели iMac

Новини
17:12 - 20 Март 2019
1886
„Епъл” представи нови модели iMac

„Епъл” представи новите си модели iMac, които се отличават с последно поколение процесори, по-бърза рам памет и феноменална графика.

21,5-инчовия модел е с 4K Ретина дисплей, а 27-инчовия модел е с 5K Ретина дисплей, с поддръжка на 1 милиард цвята с до 14,7 милиона пиксела. Светът е пълен с прекрасни цветове и iMac ще ви ги покаже всичките на екрана си. Ретина дисплеят използва Р3 color, което значи, че трите цвята – червено, синьо и зелено, са по-равномерно представени и показват цветове в реалния свят с по-голям баланс и прецизност.

Новите модели iMac са оборудвани с осмо и девето поколение Intel Core процесори. С ултрамощният четириядрен, а вече и 6- и 8-ядрен процесор, iMac има максимална мощ, която може чудесно да се тества с тежък графичен софтуер като Logic Pro X или Adobe Photoshop.

iMac е с най-новите версии графични процесори – серията Radeon Pro 500X, което прави всичко, което виждате, още по-удивително. 4-те, респективно 8 GB споделена VRAM осигуряват страхотни резултати и зашеметяващи ефекти и 3D графика.

iMac 27” е с до 8GB споделена VRAM, а iMac 21.5” Retina 4K е с интегрирани до 4GB. И двата варианта дават страхотни резултати и зашеметяващи ефекти и 3D графика.

Бързина и достатъчно пространство – за да работи още по-бързо iMac – е благодарение на Fusion Drive диска, който комбинира тези две неща важни за всеки потребител. Приложения и файлове, които се използват най-често, автоматично се запаметяват на флаш частта на диска, а всички останало се съхранява на другата част от диска.