„Фермата” се превърна в „Море от любов”

Новини
16:25 - 22 Октомври 2020
7225
„Фермата” се превърна в „Море от любов”

Новият сезон на хитовото риалити „Фермата” стана много любовен. Форматът, който стартира на 5 септември, веднага прикова вниманието на зрителите с интересния подбор на участниците. Lupa.bg забеляза, че повече от половината от тазгодишните претенденти за голямата награда от 100 000 лева са необвързани, но се надяват да срещнат истинската си половинка. Част от участниците искат да намерят сродната си душа във формата, а други мечтаят да я намерят в след като излязат от „Фермата”, в реалния живот.

„Надявам се да срещна любовта и да пусна котва” – призна 36-годишната Ваня, която работи като стюардеса на луксозни яхти. Тя е обиколила целия свят, притежава свободен дух и е хиперактивна. Всички я наричат Хепи Ванче, а във формата тя се вкопчи в пилота Петър, сякаш няма други мъже по света. 

Ваня се вкопчи в пилота Петър

Актрисата Даяна Ханджиева също призна, че дългогодишната й любовната връзка се е разпаднала преди да влезе във „Фермата”, като се надява скоро да срещне нова любов. Зрителите на формата вече видяха как успя да оплете в мрежите си фокусника Данчо.

Даяна оплете в мрежите си фокусника Данчо

Онова, което най-много липсва на гвардееца Калоян Донков, е любовта. Мечтае за свое семейство. Ангел Тенев и Илиан Кустев също са необвързани и отворени към нови връзки. Зрителите на Би Ти Ви вече се обзалагат коя ще бъде първата двойка, която ще се загаджи във формата.