„Фолксваген” представи новия Multivan T7 (СНИМКИ)

Техномания
15:26 - 17 Септември 2021
2407
„Фолксваген” представи новия Multivan T7 (СНИМКИ)

„Фолксваген” демонстрира новия си Multivan T7 на автомобилното изложение в Мюнхен, този фургон от нова ера не може да мине без електрификация и по този начин се вижда в каталога вариант с eHybrid с мощност 218 к.с.

С дължина почти 5 м (по-точно 4,97 м), новият Multivan е по-внушителен от всякога и дори ще се предлага в дългосрочен план с дълга версия с 20 см повече.

По-малко кубичен отпреди, с по-тънък нос и хоризонтални светлини, които се простират в тънка лента от светодиоди до централното лого, Multivan T7 запазва рекордна вместимост на борда, пише ams.bg.

Версията, представена на IAA Mobility в Мюнхен, може да побере до 7 души в своята щедра кабина, като същевременно предлага 469 л обем зад третия ред седалки.

Когато последният бъде отстранен, общият капацитет на багажника достига 1844 л. Модулна маса, поставена в центъра на кабината и монтирана на релси, позволява на микробуса да се превърне в истинска работна среда или трапезария. Автомобилът е оборудван с хибридна система със сумарна мощност 218 к.с.

По-късно ще се предлагат и бензинови двигатели (1,5 TSI 136 к.с. и 2,0 TSI 204 к.с.) и дизелови (2,0 TDI 150 к.с.). Интериорното представяне и оборудването се развиват на борда, с напълно цифров екран с инструменти и централен 10-инчов информационно-развлекателен панел.

Volkswagen Multivan T7 предлага също полуавтономна система за управление на ниво 2 (често състояща се от адаптивна система ACC и система за поддържане на лентата) или 360-градусова камера за улесняване на маневри при паркиране.