„Лудогорец” връща парите на 1500 фенове

Футбол
19:19 - 29 Октомври 2020
1903
„Лудогорец” връща парите на 1500 фенове

„Лудогорец” ще върне парите на 1500 привърженици на отбора, които са си закупили пакетни билети за мачовето от груповата фаза на Лига Европа.

Това става ясно от съобщение в клубния сайт. Както е известно, стадионите в България вече са затворени за зрители заради набиращата високи темпове зараза с коронавирус. Това е една от противоепидимичните мерки, които влязоха в сила в четвъртък и ще са валидни до 12 ноември.

“Във връзка с последната заповед на министъра на здравеопазването д-р Костадин Ангелов от 27 октомври 2020 г., която забравяна провеждането на футболни мачове с публика в България, ръководството на ПФК “Лудогорец” уведомява феновете, притежаващи пакетни билети за двубоите в група J на Лига Европа, че подготвя процедура по връщане парите, платени за входни талони за домакинския мач с “Тотнъм” на 5 ноември.

Към момента има закупени над 1500 пакетни билета, като скоро техните притежатели ще бъдат уведомени подробно как могат да си получат парите обратно” се казва в част от съобщението на разградчани.

От “Лудогорец” изказват и огромното си съжаление, че няма да могат да разчитат на подкрепата на своите фенове за предстоящите важни мачове в Европа и у нас.

“Грижата за здравето и минимализирането на риска от заразяване с COVID-19 в този момент са над всичко”, пише още в сайта на “орлите”.