„Най-гнусната” педофилка в Англия излезе на свобода

Ванеса Джордж блудствала с 64 деца, сред тях и бебета, докато работила в различни ясли, снимала гаврите

Свят
14:26 - 18 Септември 2019
10051
„Най-гнусната” педофилка в Англия излезе на свобода

„Най-гнусната” педофилка във Великобритания Ванеса Джордж излиза на свобода. През 2009-а тя бе призната за виновна по 64 случаи на сексуално насилие над непълнолетни и дори бебета. Извратената британка снимала перверзиите с децата и разпространявала фотосите. Жертвите си Ванеса намирала в яслите, където работила.

Полицаят, който разследвал извратените престъпления, разкрил, че на снимките, които злосторничката изпращала на други педофили, било показано „насилие над деца в най-ужасната, най-дяволската форма”. Баща, чието дете било насилвано от Ванеса Джордж, казва, че е „отвратен” от новината, че тя излиза на свобода толкова скоро.

Докато била затвора, от нея се отказали двете й дъщери, а съпругът й подал искане за развод. В медиите я наричат „най-отвратителната” педофилка в Британия. Съдът мотивира решението за нейното освобождаване с това, че 49-годишната жена вече не представлявала заплаха за околните.

Но на нея й бе забранено да се доближава до жертвите и да влиза в градовете, където преди живяла и извършвала престъпленията си. Родителите на децата, пострадали от действията й, ще алармират властите за това къде и с кого се среща извратената англичанка. 

Превод от в. „Дейли мирър”