„Нова“ разкара Геро заради мижав интерес

Зрителите така и не харесаха новото шоу „Скрита самоличност“

Новини
14:30 - 25 Юни 2024
6964
„Нова“ разкара Геро заради мижав интерес

Нова телевизия предсрочно свали от екран новото шоу "Скрита самоличност" и от днес на негово място в праймтайма - 20:00 часа ще гледаме повторения на "Черешката на тортата".

Новото шоу с водещ Герасим Георгиев-Геро започна да се излъчва на 3 юни, но веднага разочарова зрителите. Заради лошите отзиви Нова телевизия реши да заложи на сигурно и пусна предаването на шеф Иван Манчев на мястото на "Скрита самоличност".

Вчера от Нова телевизия официално обявиха, че шоуто, продуцирано от Маги Халваджиян приключва своя първи сезон тази седмица и че можем да го гледаме от понеделник до петък.

Само няколко часа по-късно обаче програмата бе сменена и в 20:00 часа бе сложена Черешката,

пише "Хотнюз".

Така зрителите не можаха да видят играта на застраховател, истински следовател и учителка, които бяха обявени, че ще са сред участниците, които ще се впуснат в атрактивно разследване за 100 000 лв., разпознавайки професиите на мистериозните личности срещу тях. В официалното съобщение се казва още, че

предстои и втори сезон на "Скрита самоличност", но предвид предсрочното сваляне на предаването и недоволството на зрителите, едва ли ще просъществува.

Още с премиерата си заради масираната рекламна кампания, "Скрита самоличност" привлече вниманието на зрителите с първия се епизод. Нова телевизията отчете голям успех в началната вечер. Шоуто победи конкурентите си от bTV с 4,7 пункта по рейтинг във възрастовата група между 18 и 59 години. Зрителите изгледаха предаването само за да открият, че то е пълно разочарование.

Нито е толкова интригуващо, колкото се очакваше, нито е толкова забавно, нито е увлекателно,

защото всичко в него зависи единствено от налучкване на късмет. Няколко човека излизат пред състезателя, който трябва да познае с какво се занимават, като не му дават никаква информация за себе си. И това е всичко. Липсата на интрига отегчи зрителите, защото шоуто на подобен принцип вече съществува - "Сделка или не" и не им трябва още едно такова.