„Приказките на Лилит и Селена“ е новата книга на астролога Хули Леонис

Авторът разказва за енергиите, чрез които човек си спомня откъде идва и каква е мисията му на Земята

Астро
13:27 - 30 Октомври 2023
13172
„Приказките на Лилит и Селена“ е новата книга на астролога Хули Леонис

„Приказките на Лилит и Селена“ е заглавието на новата книга на астролога Хули Леонис. Официалната премиера на „Приказките на Лилит и Селена“ ще се състои на 7 ноември от 19:00 ч. в бар Singles в НДК, съобщиха издателите от „Апостроф“.

Магичният свят на Хули Леонис повежда читателите в една нова посока. В третата книга от поредицата „Приказки от XII дом“ астрологът разказва за енергиите, чрез които човек си спомня откъде идва и каква е мисията му на Земята.

„Приказките на Лилит и Селена“ са едно неочаквано и вълнуващо пътешествие, което помага на хората в процеса на себепознанието и търсенето на душевна хармония.

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

В новата си книга астрологът отново съчетава тематиката на XII дом с приказната форма по един неподражаем начин.

Този път той разкрива света на Черната и Бялата Луна, или Лилит и Селена. Взети в едно, тези енергии представляват Божествения талант да бъдеш себе си – да твориш собствената си реалност чрез свободната воля, като следваш най-високата вибрация на душата си.

Лилит и Селена носят известна астрологична аналогия, но те не са планети, а енергии, прочетени през астрологията, за да бъдат по-лесно разбрани в земен план. Селена свързва човек с душевния му потенциал, с това, което може да подобри в живота си, а Лилит му показва трудностите, през които трябва да премине, за да развие съвършената си версия.

Това е едно необикновено, шокиращо, но и лечебно и радостно обръщане към собствените си тъмни и светли страни, на които рядко обръщаш внимание и още по-рядко анализираш. Но без да се срещнеш с най-светлото и най-тъмното в душата си, не можеш да бъдеш пълноценен. По един завладяващ и увлекателен начин разказвачът в книгата е спътник в това приключение и показва как най-комфортно да видиш и приемеш себе си.

Хули Леонис е автор на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“ , „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“ и др.