„Приятели”-те се събират за нов проект

Звездите от култовия сериал са готови отново да работят заедно

Култура
18:26 - 14 Ноември 2019
1958
„Приятели”-те се събират за нов проект

Първите слухове за възможното събиране на актьорите от един от най-популярните сериали „Приятели” се появиха след интервю с изпълнителката на ролята на Рейчъл Грийн – Дженифър Анистън в шоуто на Елън Дедженеръс. Тогава актрисата заинтригува феновете си, като спомена за нов проект.

Сега стана известно, че водещите актьори Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуймър и Матю Пери, както и създателите на шоуто Дейвид Крейн и Марта Кауфман договарят съвместно участие в специален проект за стрийминг услугата HBO Max.

Все още няма яснота за проектния сценарий, както и информация за това какъв ще бъде той. Според източника – изданието The Hollywood Reporter – сделката все още е далеч от приключване и преговорите може да се провалят. Звездите от сериала обаче са готови да работят заедно.

Причината за събирането на легендарните шест, 15 години след края на „Приятели”, е огромната популярност на сериала в Netflix. Поредицата официално напуска услугата за стрийминг в края на годината и дебютира на Warner Media Entertainment, която поддържа HBO Max. Очакваме с нетърпение появата на актьорите заедно на екрана!