„Сготвиха“ топготвача Илиян във „Фермата“

Забавният кулинар падна тежко на Арената от гайдаря Стоян

Новини
23:00 - 14 Ноември 2020
24129
„Сготвиха“ топготвача Илиян във „Фермата“

Готвачът на знаменитостите - шеф Илиян Кустев, напусна риалитито „Фермата“ след драматичен сблъсък с гайдаря Стоян. Забавният кулинар, който е приготвял виртуозни рецепти за Брад Пит, Роман Абрамович, Реджеп Ердоган и Маргарет Тачър, падна тежко на Арената от гайдаря Стоян.

Музикантът прати Кустев у дома, след като се разяри жестоко от думите на Кустев, че е безхарактерен и под чехъл. В негова подкрепа застана само адвокатката Милена, а мнозинството подкрепяше зевзека Илиян като дрънкаше шумно с черпаци и капаци от тенджери.

Отпадането на Илиян от шоуто се прие с негодуваие, мъжете дори пуснаха по една сълза. Въпреки че готвачът демонстрира изключителна бързина и сила при цепенето на греди, и показа по-голяма издръжливост върху подвижната платформа, той изгуби в последния, решителен сблъсък. Съперникът му го надви при тегленето на въже и отпразнува победата си с яки глътки вино. 

„Фермата е най-якото приключение в живота ми. В шоуто показах, че съм пич. На Арената всички ме подкрепяха - дори хората, които от кумова срама стояха зад Стоян. Сигурен съм, че с всички тях ще поддържам връзка до края на живота ми“, каза Илиян на изпроводяк от предаването.