„Софийска вода” иска 1580 лв. от Радослав Парушев за един месец!

Нито ще ви платя, нито този случай ще остане без последствия, ядосва се писателят

Общество
14:10 - 06 Март 2020
8757
„Софийска вода” иска 1580 лв. от Радослав Парушев за един месец!

Писателят Радослав Парушев е получил колосална месечна сметка за вода от 1580 лева! Скандалът гръмна от неговата стена във фейсбук, където Парушев разказа как монополистът „Софийска вода” се опитва да го имами.

Ето какво написа един от най-добрите ни съвременни автори:

Софийска вода, част от Veolia (профилът на „Софийска вода” във фейсбук, б.ред), представлявана, според Търговския регистър, от лицата Васил Борисов Тренев и Франсоа Мишел Деберг, във ваш огромен интерес е незабавно да се свържете с мен и да ми обясните как именно съм генерирал сметка за вода от 1580 лв. за един месец. Нито ще ви ги платя, нито този случай ще остане без последствия!

Отдолу монополистът отговаря:

Софийска вода, част от Veolia

Уважаеми г-н Парушев, с готовност ще разгледаме Вашия случай. Предвид неофициалния статут на социалната мрежа фейсбук и, за да запазим Вашите лични данни, е необходимо да се свържете с нас чрез някой от официалните ни канали: безплатен денонощен телефон 0800 1 21 21, форма за контакт през сайта на дружеството www.sofiyskavoda.bg, на място в център за услуги или дори стандартна кореспонденция на адрес: София, ж.к.Младост-4, Бизнес парк София, сгр.2А.

Поздрави, екипът на "Софийска вода"

Репликата на писателя слага и край на вербалната размяна на удари:

Софийска вода, част от Veolia, предвид характера и естеството на вредите, които Вашето дружество ми е причинило, няма да се разминем с дежурния отговор, който ми поствате. Искам да говоря лично с едно от лицата, които по закон Ви представляват, а именно Борис Тренев или Франсоа Деберг. Или - да ме потърсят те, или, лице, писмено упълномощено от тях. Повтарям - Вие да ме потърсите и да ми дадете обяснения, не - аз да звъня на дежурния телефон. Иначе, къде е сградата на Софийски районен съд, аз много добре знам.