„Стани богат“ се завръща на 13 февруари

Водещият Михаил Билалов посреща знаещите с техните колоритни истории, професии и каузи - всеки делник от 18 ч.

Новини
09:37 - 28 Януари 2023
7627
„Стани богат“ се завръща на 13 февруари

Новият сезон на емблематичната телевизионна игра „Стани богат“ стартира на 13 февруари, понеделник, точно в 18:00 ч. по bTV. Колоритни участници – хора с богата култура, с впечатляващи истории и съдби, разнообразни професии, мотиви за участие и каузи (лични и благотворителни), ще седнат на стола на знанието, готови да отговорят на 15-те въпроса и да грабнат заветните 100 хиляди лева. В новите епизоди - всеки делник от 18:00 ч., всички те ще бъдат в компания на водещия Михаил Билалов и заедно с него ще стъпват ту уверено, ту на пръсти из лабиринтите на знанието в „Стани богат“.

С милиони фенове по целия свят и над 20-годишна история в България, новият сезон на обичаното предаване по bTV очаква всички пред екраните. Изключителна и динамична игра, нови любопитни въпроси и силен хъс за знание и победа обещават страхотно настроение за всички с новите епизоди на предаването.

„В новия сезон на тази велика игра ще станем свидетели на невероятните знания на участници без аналог, които са истински празник за ума“, споделя водещият Михаил Билалов. „Ще ви срещнем с различни смислени хора и всякакви симпатични чешити, които ще ни докажат, че знанието е безценно“, допълва той.

Точно преди година, да премерят сили със „Стани богат“ и да проверят знанията си, стана възможно и за всички фенове на легендарното предаване чрез онлайн играта му. Дигиталната игра „Стани богат“ е достъпи навсякъде и по всяко време, а участниците могат да играят без регистрация, неограничен брой пъти.