„Виваком“ пуска безплатни разговори с Турция и Сирия

До 15 февруари астните клиенти на оператора имат по 1000 минути за международни разговори към двете страни

Новини
16:07 - 09 Февруари 2023
2594
„Виваком“ пуска безплатни разговори с Турция и Сирия

Екипът на „Виваком“ изразява дълбокото си съчувствие към народите на Турция и Сирия, чиито страни бяха поразени от опустошителни земетресения.

В знак на подкрепа и съпричастност, „Виваком“ предоставя безплатни международни разговори към Турция и Сирия, както и безплатен роуминг в Турция, съобщава операторът.

От днес до 15 февруари всички частни клиенти на фиксирани и мобилни абонаментни услуги на „Виваком“ имат по 1000 минути за международни разговори към двете страни, засегнати от земетресението, както и безплатен роуминг за всички частни абонати на мобилни абонаментни услуги на оператора в Турция.

Ангажиментът на „Виваком“ е част от усилията на „Юнайтед Груп“ (United Group е собственик и на българския телеком) да осигури подкрепа във всички седем държави, в които присъства, като предостави безплатни международни обаждания на своите клиенти към Турция и Сирия. В същия период телеком бизнесите, част от „Юнайтед Груп“, в България, Гърция, Хърватия и Словения, ще предоставят и безплатен роуминг на мобилните си абонати в Турция.

Оставаме в готовност да удължим подкрепата си, пише в съобщението.