Белла Донна е новият преследвач в „Голямото преследване“

Първата вълнуваща битка между участниците и петимата преследвачи стартира на 6 февруари в 18:00 ч.

Нещо за четене
13:46 - 02 Февруари 2023
2966
Белла Донна е новият преследвач в „Голямото преследване“

Вторият сезон на телевизионната игра за знания „Голямото преследване“ започва в понеделник от 18:00 ч. с интересни участници, пети преследвач и предизвикателни въпроси, с които водещият Ники Кънчев ще изпитва знанията, бързите реакции и хладнокръвието на играчите. Новото попълнение в А отбора на знанието е лъчезарната учителка Радостина Цветанова, която влиза в образа на Белла Донна. Тя е позната на зрителите от първия сезон на предаването, когато се включи в надпреварата като участник. 

Радостина е от китното селo Лесичово, но вече 18 години живее в столицата. Омъжена е и има две деца, които са най-голямото й богатство. Свободното си време посвещава на семейството и близките си хора. По-голямата част от професионалния опит на Белла Донна е свързан с банковия сектор и публичната администрация. В един момент тя прави рязък завой и започва работа като учител. Не съжалява за решението си, за нея това е работата, която й дава смисъл и удовлетворение.

„Искам учениците да ме запомнят, затова влагам частица от себе си във всеки и когато след години се обърна назад, вярвам, че ще ми кажат: "Благодаря, че ви има!"“, споделя Радостина. Съвсем скоро участниците в „Голямото преследване“ ще имат възможност да премерят знания с Белла Донна, а кой ще бъде първият, осмелил се да се изправи срещу нея и дали ще бъде покосен от нейния остър ум, предстои да разберем утре в „Здравей, България“.