Бен Афлек: Бившата ми съпруга ме направи алкохолик!

Актьорът си изля душата пред скандалния Хауард Стърн

Шоу
12:56 - 15 Декември 2021
5249
Бен Афлек: Бившата ми съпруга ме направи алкохолик!

Бен Афлек беше засипан от критики в социалните мрежи, след като изля тон помия върху бившата си съпруга Дженифър Гарнър и дори се изцепи, че „все още щял да пие“, ако били останали заедно. Актьорът обвини Дженифър за проблемите си с алкохола, за които твърди, че са страничен ефект от това, че се е чувствал като „в капан“ по време на 10-годишния им брак.

49-годишният Афлек направи коментарите в шоуто на Хауърд Стърн. Бен и Дженифър се разделиха през юни 2015 г., само един ден след 10-ата им годишнина. От брака си те имат три деца – Вайълет (15), Серафина (12) и Самюъл (9).

Афлек се подложи на лечение за алкохолизъм през 2018 г. Звездата от „Добрият Уил Хънтинг“ каза за брака си: „Вероятно щяхме да се намразим. Аз вероятно все още щях да се наливам. Част от причините да започна да пия се крие в това, че се чувствах като в капан. Казвах си: „Не мога да си тръгна заради децата, но не съм щастлив, какво да направя?“. И това, което направих беше да изпия бутилка скоч и да заспя на дивана, което се оказа, че не е решение.

В крайна сметка опитвахме, опитвахме, опитвахме, защото имаме деца, но и двамата чувствахме, че не искаме това да бъде моделът за брак, който децата ни да виждат“.

Наскоро Бен възстанови връзката си с 52-годишната певица и актриса Дженифър Лопес, за която преди години беше сгоден, преди да се разделят през януари 2004 г.

Новината развълнува феновете им, но Афлек призна, че е имал колебания. „Отговорността към децата ми е най-голямата отговорност. Не искам да правя нищо, което да е болезнено или разрушително за тях, ако мога да избера да не го правя“, обясни актьорът.

Бен разказа още как фактът, че с бившата му съпруга Дженифър Гарнър са били звездна двойка, влияе на трите им деца, които също са принудени да живеят под светлината на прожекторите. „Животът ми ги засяга. Аз и майка им сме знаменитости. Това е трудно. Това е кръст, който трябва да се носи“, каза той.