Бен Афлек се изповяда за алкохолизма

Актьорът мрази да гледа пиянските си клипчета, които заливат социалните мрежи

Актуални новини
13:53 - 19 Февруари 2020
7800
Бен Афлек се изповяда за алкохолизма

Американският актьор Бен Афлек посочи алкохолизма като причина да се откаже от ролята на Батман и да се разведе със съпругата си. В интервю за "Ню Йорк Таймс" носитъелят на "Оскар" признава, че алкохолната зависимост, с която се бори от 20 години, е разрушила брака и кариерата му.

Афлек, който е на 47 години, казва, че в живота си съжалява най-много за раздялата със съпругата си Дженифър Гарнър. Той признава, че заради поведението си често изпитвал срам, който го съсипвал още повече. След разпадането на брака им, през 2015-2016 г., Афлек започнал да пие още повече.

Афлек признава, че изпитва силно чувство на вина към трите си деца - Вайълет на 14 години, Серафина на 11 години и 7-годишният Самюъл. Той заяви ,че не би искал да гледат в интернет видеозаписи, на които той е запечатан пиян.

През октомври миналата година онлайн бе разпространено видео, на което Афлек е в силно алкохолно опиянение. Проблемите с алкохола му повлияли да откаже и ролята на Батман, добавя актьорът.

Междувременно Афлек играе ролята на Джак Кънингам, бивша баскетболна звезда и наркоман, който иска да се докаже като училищен треньор, във филма "Извън играта". Актьорът многократно се е лекувал в рехабилитационни клиники и уж животът му вече е променен изцяло.